Heeft u een werkafspraak in onze buurt dan bent u welkom om te overnachten. Alteveer Buiten is de ideale uitvalbasis voor zakenmensen.

Onze B&B is een van de weinige overnachtingsgelegenheden in de regio. Daarbij ligt de accommodatie ook nog eens in een unieke locatie omgeven door rust en natuur. Perfect als u na een lange dag werken wilt genieten van de rust en de natuur.

De stad Groningen ligt op een half uurtje rijden met de auto en ook in de buurt van Alteveer zijn leuke dorpen om te bezoeken. Uiteraard is het mogelijk om voor een langere tijd zakelijk te overnachten. Op het terrein krijgt u een gratis eigen parkeerplek.

 

Zakelijke faciliteiten
In uw zakelijke slaapplek is WiFi aanwezig, waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Ideaal als u ‘s avonds nog even wat wilt werken.

 

U kunt bij ons laat inchecken en vroeg uitchecken. Uw gastvrouw en heer zorgen dat er een heerlijk en uitgebreid ontbijt voor u klaarstaat op het door uw gewenste tijdstip. Zelfs als dit in de vroegste uurtjes is. Op aanvraag kunnen zij tevens een smakelijk lunchpakket voor u samenstellen.

Bed & Breakfast Alteveer Buiten

Tangerveldweg 9

9661 TL Alteveer (Groningen)​

Henk & Reina Boels

alteveerbuiten@gmail.com

06 - 126 383 29